Een rondje vol regen

Eindelijk weer weekend!
Helaas regende het vandaag, maar dit liet ons niet afschrikken!

Rond half twaalf zijn we richting Ohori vertrokken, naar het Ohori Park; een meertje in het midden van een drukke stad, waar je met bruggetjes en eilandjes overheen kon!
In Ohori aangekomen hadden we al snel de ‘ingang’ gevonden, en begon onze tocht over het water! Er stonden allerlei bordjes dat je er niet mocht vissen, want het water zat he-le-maal vol met Koikarpers!!! We liepen over de brug naar het eerste eilandje, waar ook een klein tempelachtig gebouwtje stond! En een stukje verderop vonden we een (nog droog) bankje, waar we een tijdje hebben gezeten, en van het uitzicht genoten hebben.
IMG_2370Daarna zijn we weer doorgelopen, en hadden we al snel besloten om een keer terug te komen met zonnig weer, alleen al om een rondritje te maken in de zwanenbootjes!
Toen we aan de andere kant van het meertje aan waren gekomen, zijn we rechtsom teruggelopen, tussen alle hardlopers door, weer terug naar ons beginpunt. Hier stond namelijk een klein restaurantje, en we begonnen toch wel een beetje honger te krijgen..
Bij het restaurantje hebben we een heerlijke pizza gegeten, en als toetje hadden Roos en ik een klein chocoladetaartje, en Marion een bakje met salted caramel ijs; mmm!
20160423_154651[1]
Nadat onze buikjes gevuld waren, hadden we natuurlijk nog geen zin om terug te keren, dus zijn we verder gereisd naar Canal City. Hier hebben we gewinkeld, en heb ik hele leuke oorbellen en een paar haarbloemen gekocht! Als afsluiter zijn we nog even naar onze oude vertrouwde McDonalds gegaan ^^ Hier heb ik het Sakuradrankje geproefd en jammie! Lekker!
Om negen uur werden we er jammer genoeg uitgestuurd, omdat alle winkels gingen sluiten, en dus werd ons avontuur al vroegtijdig stopgezet.. :'(

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *